Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

взаємотролення

galychyna.info

Понеділок, 23 грудня 2013, 18:40

РУХ та "Свобода" тролять один одного через Пилипишина

взаємотролення

Для львівських представників Народного Руху України та ВО "Свобода" справжнім яблуком розбрату став тепер уже нардеп Віктор Пилипишин та його виставковий центр «Київ Експоплаза».

Зокрема, 21 грудня прес-служба "Свободи" опублікувала заяву нардепа Ірини Сех про те, що Пилипишин випровадив з приміщення "Київекспоплази" (яке йому належить) учасників Євромайдану, які раніше жили у цій будівлі.

За словами Сех, тут "вилізла на поверхню справжня сутність Пилипишина".

"Ми попереджали, що цій людині не можна вірити: він працює на владу. І його намагання начебто підтримати учасників спротиву – наскрізь фальшиві. Його завданням було відтягнути сили від Майдану...", заявила Сех.

Водночас депутат Львівської міськради від РУХу та комендант Центру координації учасників Євромайдану у «Київ Експоплазі» Валерій Веремчук виселення прокоментував так: "...аби оперативніше реагувати на виклики, які постають перед Євромайданом, мітингувальники з Експоплази переселені у будівлі, що знаходяться ближче до місця проведення акцій: КМДА, Будинок профспілок, Жовтневий палац".

Крім того, за словами Веремчука, кількість тих, хто потребує місця для проживання в Києві суттєво знизилась, тому потреба в "Київ Експоплазі" відпала.

До слова, сам Пилипишин теж відреагував на заяву Сех і написав у своєму Facebook, що "Свобода" ніяк не може вгамуватися і визначитися, що він робить.

"Особливо витончується пані Сех, раніше безробітний народний депутат, раптово скуповує у Відні шмотки, на гроші російського “Газпрому”. Негідники є негідники. Раджу підняти свої з … і приїхати на плазу, а потім виття піднімати, показувати свою тваринну сутність!", написав у Facebook Пилипишин.

Нагадаємо, що ще один рухівець, депутат Львівської облради Олександр Ганущин пропонував нагородити Пилипишина грамотою за те, що він надав мітингувальникам “КиївЕкспоПлазу”. Водночас голова облради, свободівець Петро Колодій назвав це провокацією

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.