Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

подарунки

zz.te.ua

Вівторок, 24 грудня 2013, 13:00

Майже 1,9 тисяч подарунків отримали від Львова громадяни похилого віку

подарунки

З нагоди Дня святого Миколая львів’яни літнього віку, які перебувають на обслуговуванні Львівського міського територіального центру, отримали 1888 продуктових наборів.

До святкового набору увійшли: цукерки, родзинки, печиво, напій кавовий, макарони та вермішель, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Враховуючи поважний вік і стан здоров’я наших підопічних, пакунки по домівках рознесли працівники територіального центру. Щорічно до Миколая, Новорічно-Різдвяних свят ми намагаємось охопити найбільш нужденних громадян, які перебувають в нас на обслуговуванні, адже розуміємо, що по справжньому святкова атмосфера може бути тільки тоді, коли всі мають можливість святкувати і розділяти радість не залежно від віку», - розповів директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

Окрім того, слід наголосити, що задля підтримки святкової атмосфери в часі свята Миколая, для підопічних територіального центру проводять цикл заходів дозвілля: це й майстер-класи з виготовлення вітальних листівок, новорічних прикрас, духовні зустрічі про життя Святого Миколая Чудотворця тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.