Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

облігації

finance.obozrevatel.com

Вівторок, 24 грудня 2013, 13:41

Росія купила в України перший транш облігацій на 3 мільярди доларів

облігації

Вчора, 23 грудня, Росія придбала перший транш українських суверенних облігацій на суму 3 мільярда доларів.

Про це повідомив сьогодні прем'єр Російської Федерації Дмитро Медведєв, зустрічаючись у Москві з українським колегою Миколою Азаровим, передає Українське радіо.

За словами російського прем”єра, фінансову операцію здійснили ще вчора - на підставі домовленостей між двома країнами, досягнутих 17-го грудня. Гроші вже отримав Національний банк України.

Це підтвердив сьогодні Прем'єр Микола Азаров. Він наголосив, що придбання Росією українських облігацій є серйозним стабілізуючим чинником для вітчизняної економіки. Микола Азаров подякував керівництву Росії за те, що двосторонні домовленості виконуються в стислі терміни.

Нагадаємо, нещодавно президент України Янукович підписав у Москві пакет документів, який передбачав серед іншого те, що Росія викупить українські облігації на 17 мільярдів доларів, а також надасть суттєву знижку на газ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.