Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

євромайдан львів

Вівторок, 24 грудня 2013, 16:45

Молодь та студенти мають бути представлені в керівництві об'єднання Майдан, – Євромайдан Львів

євромайдан львів

Ініціатори та активісти львівського Євромайдану наполягають на повноцінному представництві в керівних органах місцевих структур Народного об’єднання Майдан.

Про це йдеться на сторінці спільноти Євромайдан Львів у Facebook.

"Створення керівних органів львівських обласних структур Народного об’єднання Майдан у закритому режимі, без відома та залучення ініціаторів і активістів Львівського Євромайдану викликає здивування", йдеться у заяві львівських євромайданівців.

"Те, що восьмеро з десяти співголів Ради Майдану є представникам політичних партій, не відповідає духові львівського Євромайдану. Молодь і студентство не сприймає намагання звести рух до «молодіжного крила», що виконує рішення політиків", йдеться у повідомленні.

Львівський Євромайдан вимагає від керівних органів обласного відділення Народного об’єднання Майдан прозорості в роботі та ухваленні рішень.

Також координатори львівського Євромайдану пропонують збільшити кількість співголів та членів Ради, включивши туди пропорційну кількість (1/3) представників молодіжного руху, громадського сектору та опозиційних політичних партій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.