Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маршрутка

gazeta.lviv.ua

Середа, 25 грудня 2013, 09:56

У Львові розслідують дії водія марштрутки, який нібито травмував дитину

маршрутка

У Львові проводиться службове розслідування стосовно поведінки водія одного з міських автобусних маршрутів, який, як повідомляють у соцмережах, травмував дитину при виході із марштрутки. 

Про це прес-службі Львівської міськради повідомив в.о. начальника управління транспорту та зв’язку Ігор Собенко.

Відтак, сьогодні запланована зустріч свідка подій з водієм міського автобусного маршруту, за результатами якої будуть прийняті відповідні рішення.

«Є інформація, що в понеділок в громадському транспорті травмувалась дитина. Зараз по цьому випадку проводиться службове розслідування. Знайдено водія, який працював на маршруті. Сьогодні свідки подій зустрінуться з водієм. Якщо будуть наявні факти, що саме з необмеженості чи вини водія стався прикрий випадок, будемо приймати відповідні рішення», - розповів Ігор Собенко.

Нагадаємо, в соціальних мережах з’явилась інформація, що в понеділок водій автобусного маршруту №7 о 14:56 год на вул. Городоцькiй травмував дитину при виходi з маршрутки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.