Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

styknews.info

Четвер, 26 грудня 2013, 12:09

Затримано підозрюваного у вбивстві пенсіонерки, тіло якої знайшли у колодязі

затримання

Правоохоронці встановили особу і затримали підозрюваного у вбивстві 74-річної жительки одного із сіл Яворівського району, тіло якої було виявлено у колодязі на власному подвір‘ї.

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

У Яворівський райвідділ міліції 21 грудня, близько 04.00 години, надійшло повідомлення, що в одному із сіл Яворівського району згорів житловий будинок, після гасіння пожежі тіло власниці будівлі, з множинними ранами голови, було виявлено в колодязі на подвір‘ї господарства.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що загиблою є 74-річна місцева жителька, власниця господарства.

«В ході проведених слідчо-оперативних заходів, ми встановили та затримали особу, яка обґрунтовано підозрюється у скоєнні вбивства пенсіонерки. Ним виявився неповнолітній, 16-річний мешканець Яворівського району, учень 11-го класу однієї з Яворівських шкіл. За словами підлітка, він зайшов до жінки в гості, а яким чином це все сталося - пояснити не може», - повідомив перший заступник начальника Яворівського райвідділу міліції підполковник міліції Юрій Моржин.

Після скоєння жорстокого вбивства, будинок старенької хлопець підпалив та пішов.

Наразі школяр знаходиться під вартою, правоохоронці встановлюють мотиви злочину.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство). Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.