Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

дубневич

Четвер, 26 грудня 2013, 12:26

Фірма-тендерний чемпіон Дубневичів банкрутує

дубневич

Господарський суд Харківської області порушив справу про банкрутство ТОВ “Східні колійні системи”, яке раніше носило назву “Корпорація Колійні ремонтні технології”.

Про це пишуть "Наші Гроші. Львів" з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Справу порушили через борг у розмірі 363 тис. грн, які Господарський суд Тернопільської області ще навесні вирішив солідарно стягнути з товариств “Східні колійні системи”,”Калина-Восток”, “Калина-Тернопіль” та “Калина-Харків”. Однак вони гроші так і не виплатили.

Нагадаємо, що “Корпорація Колійні ремонтні технології” (зареєстрована у 2004 році) відома тим, що вигравала мільйонні тендери від залізниці завдяки патентам на різні деталі для скріплення рейок, які Дубневичі “винаходили” разом із Михайлом Костюком. На початку 2013 року Дубневичі продали компанію відомому ліквідатору Івану Радику з Харкова і вона змінила назву на “Східні колійні системи”. 

До слова, у 2011 році брати Дубневичі створили ще одне ТОВ – “Корпорація КРТ”.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.