Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

корупція

zakarpattya.net.ua

Четвер, 26 грудня 2013, 14:06

Янукович голосив 2014-й роком боротьби з корупцією

корупція

У 2014 році одним із пріоритетів діяльності влади стане боротьба з корупцією. 

Про це Президент України Віктор Янукович сказав, виступаючи на засіданні Ради регіонів, передає прес-служба глави держави

«У наступному році нам треба дуже серйозно підійти до питань корупції. Одним словом, треба оголосити рішучу війну корупції», - сказав Янукович.

«Ми будемо створювати «гарячу лінію» для людей, для підприємців, і там, хто попадеться під ці ножиці, я їм не заздрю», - зазначив Віктор Янукович.

«Я буду звертатись до людей, до суспільства, до бізнесу, щоб інформували нас по «гарячим лініям». 2014 рік буде особливим роком, де ми будемо робити рішучі кроки з подолання корупції», - додав Глава держави, зауваживши, що чув багато нарікань на корупціонерів від людей як у регіонах, так і в Києві.

Нагадаємо, сьогодні Янукович також заявляв, що одними з ключових проблем в Україні є порушення прав і свобод громадян та корупція.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.