Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

фото rezonans.in.ua

Середа, 30 травня 2012, 10:16

У Львівській області лише один випадок травматизму стався на об'єктах Євро-2012

У період підготовки до чемпіонату з футболу на будівельних об'єктах Євро-2012 стався лише один випадок виробничого травматизму із працівником будівельної організації. Про це повідомляє прес-служба Держгірпромнагляду у Львівській області.

Загалом на Львівщині у період інтенсивного ведення робіт з підготовки інфраструктури до чемпіонату Європи державним наглядом було охоплено більше трьохсот об'єктів.

У першу чергу особлива увага приділялась будівництву стадіону «Арена-Львів», реконструкції Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького, об'єктам готельної інфраструктури, автомобільним та залізничним дорогам.

Підготовка Львівської області, як і всієї країни, здійснювалася відповідно до Державної цільової програми Кабінету Міністрів України підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та Планів заходів із забезпечення промислової безпеки Держгірпромнагляду України, які передбачали, зокрема посилений нагляд за дотриманням суб'єктами господарювання вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки на цих об'єктах.

Як поінформував начальник ТУ Держгірпромнагляду у Львівській області Юрій Царик, важливо, що теруправлінням була налагоджена тісна співпраця із регіональним координаційним штабом Львівської облдержадміністрації з питань безпеки та правопорядку під час проведення чемпіонату Європи 2012 року з футболу на Львівщині.

Починаючи з 2011 року інспекторським складом теруправління проведено 54 перевірки стану промислової безпеки та охорони праці на таких об'єктах, в ході яких виявлено більше шістсот порушень нормативно-правових актів, здійснено понад сто заборон виконання робіт і експлуатації обладнання. До адмінвідповідальності притягнуто 49 осіб, в тому числі тринадцять керівників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.