Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

велосипеди

ecowomen.net

Четвер, 26 грудня 2013, 14:46

У Стрию затримали серійного викрадача велосипедів

велосипеди

Стрийські правоохоронці встановили особу зловмисника, який упродовж листопада-грудня «полював» за чужими велосипедами на території міста Стрия.

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

Кошти, виручені від продажу крадених «металевих коней», зловмисник витрачав на власні потреби.

Наприкінці листопада у Стрийський міськвідділ міліції про крадіжку велосипеда повідомила мешканка одного зі спальних районів Стрия. Жінка розповіла, що невідома особа зламала замок на дверях до підвалу та викрала велосипед вартістю 1 тисяча гривень.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів ми встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний місцевий мешканець, який ніде не працював, у минулому вже встиг побувати на лаві підсудних. Наразі слідчими міськвідділу міліції доведена його причетність до вчинення сімох крадіжок велосипедів. Частину викрадених двоколісних вдалося відшукати та вилучити», - розповів Володимир Петрівський, заступник начальника - начальник кримінальної міліції Стрийського міськвідділу міліції.

За вчинення кримінальних правопорушень, передбачених статтею 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), крадію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове слідство.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.