Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

янукович

dt.ua

Четвер, 26 грудня 2013, 15:06

Янукович пригрозив сепаратистам із регіональних рад Західної України

янукович

Будь-які прояви сепаратизму та правового нігілізму з боку деяких регіональних рад є неприпустимими, винні понесуть відповідальність.

Про це президент України Віктор Янукович повідомив на засіданні Ради регіонів, передає прес-служба глави держави.

«Замість спрямування зусиль на підвищення темпів регіонального розвитку, дехто з місцевих керівників, перш за все це стосується регіональних рад західних регіонів, обрав шлях політиканства. Маю на увазі останні популістські заклики і рішення. Фактично, це рішення правового нігілізму», - сказав Глава держави.

«Ми ніколи не допустимо ні правового нігілізму, ні сепаратизму. Це неприпустимо. Ми будемо наводити порядок, а винні нестимуть відповідальність згідно із законами України», - підкреслив Президент.

Янукович наголосив, що немає якоїсь особливої, окремо взятої регіональної економіки, оскільки кожен регіон є частиною української держави і глибоко інтегрований у єдину національну економічну систему.

Нагадаємо, 17 грудня Львівська обласна рада прийняла рішення припинити договірні відносини з Львівською обласною державною адміністрацією та виселити її з орендованих приміщень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.