Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

інтерпрес

Четвер, 26 грудня 2013, 15:38

22 кіоски "Інтерпресу" у Львові закриють

інтерпрес

Депутати Львівської міськради подолали вето на ухвалу про вилучення 22-х кіосків ТОВ "Інтерпресу" з перспективної схеми розміщення малих архітекурних форм. 

"За" це питання проголосувало 62 депутати.

Відповідну ухвалу було прийнято на минулій сесії, проте мер Львова Садовий призупинив її та скерував на повторний розгляд.

Під час виступу на сесії міський голова Львова Андрій Садовий наголосив, що наклав вето на ухвалу, бо вважає її тиском на незалежну пресу.

Це викликало сміх і крики у залі. 

Представники "Свободи" натомість наголошували, що "Інтерпрес" порушив умови співпраці з міськрадою, оскільки розповсюджує у своїх кіосках цигарки.

Депутат Андріан Гутник також додав, що з власником мережа кіосків не має жодного відношення до газети, адже нею володіє приватна фірма "Інтерпрес". 

Нагадаємо, 17 вересня фракція ВО "Свобода" у Львівській облраді засудила публікації в газеті "Експрес" про зв'язки партії з криміналітетом та назвала їх війною "медіаолігарха" Ігоря Починка проти "Свободи".

Крім цього, Андріян Гутник заявив, що Ігор Починок порозумівся з владою та зводить наклеп на Свободу, щоб та погодила додаткові місця для кіосків "Інтерпрес" та дала їм дозвіл на продаж тютюну.

Раніше "Експрес" писав, що ВО "Свобода" запропонувала компанії "Шеврон" заплатити 450 млн. дол. за  підтримку в питанні видобутку сланцевого газу в Західній Украєні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.