Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Йосиф Ситник

П'ятниця, 27 грудня 2013, 16:05

Добродомов намагається прирівняти себе до Тетяни Чорновол, – Ситник

Йосиф Ситник

Депутат облради від ВО "Свобода" Йосиф Ситник розповів, що Добродомов намагається прирівняти себе до Тетяни Чорновол і показати себе як жетву провокацій.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

За словами Йосифа Ситника, Добродомов влаштував цю провокацію зі звинуваченням свободівця з метою отримання політичних дивідендів, розкручування своєї особи як політика. 

Йосиф Ситник повідомив, що проти нього відкрито кримінальне провадження за статтею 171 Кримінального кодексу – перешкоджання журналістській діяльності, у якому він проходить як свідок.

"Звичайно, мене дивує формулювання: ну якою журналістською діяльністю можна займатися в туалеті?.. Дії пана Добродомова вважаю провокацією, хуліганством, вчиненими в публічному місці – будівлі Львівської обласної ради", – зазначив депутат.

Нагадаємо, вчора, 26 грудня, журналіст та телеведучий Дмитро Добродомов поскаржився, що його побив депутат облради Йосип Ситник. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.