Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

тернопільська облрада

micto.cz

Понеділок, 30 грудня 2013, 09:27

Тернопільська облрада взяла приклад з Львівської і виселила ОДА

тернопільська облрада

Вчора, 29 грудня, відбулося чергове пленарне засідання Тернопільської облради на Театральному майдані міста, в якому депутати ухвалили рішення про виселення ОДА із будівлі облради.

Про це повідомила прес-служба ВО "Свобода".

Окрім того, було ухвалено рішення "Про затвердження положень про зміст, опис та порядок використання символіки Тернопільської області і національно-визвольної символіки", згідно з яким відтепер червоно-чорний прапор буде вивішуватися на приміщенні обласної ради у дні відзначення визначних дат національно-визвольної боротьби українського народу та в инші дні, згідно із розпорядженнями голови облради.

Також було підтримано рішення "Про проголошення 2014 року в Тернопільській області Роком провідника Організації Українських Націоналістів Степана Бандери".

Нагадаємо, 17 грудня Львівська облрада прийняла рішення припинити договірні відносини з Львівською ОДА та виселити її з орендованих приміщень.

Президент України Віктор Янукович заявляв, що що сепатаристи із регіональних рад на Львівщині понесуть відповідальність.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.