Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

піротехніка

liveinternet.ru

Понеділок, 30 грудня 2013, 12:05

На Львівщині міліція вилучила майже дві тисячі піротехнічних виробів

піротехніка

На Львівщині лише за два дні правоохоронці вилучили 1876 шт. піротехнічних виробів з незаконного обігу та виявили три факти порушення правил використання піротехніки.

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

Правоохоронці області перевірили 31 торгівельний заклад, який має ліцензії МВС України на право торгівлі піротехнікою та понад 550 місць можливої реалізації піротехнічної продукції. Виявлено 17 фактів реалізації піротехніки з порушенням чинного законодавства та вилучено 1876 шт. піротехнічних виробів (петард, феєрверків, салютних установок), які реалізовувались без відповідних ліцензій МВС України.

Також виявлено 3 факти порушення правил використання піротехнічних виробів за які притягнуто до адміністративної відповідальності 3 особи. По кожному факту складено адміністративні протоколи за ст. 195-6 КУпАП (Порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів), які скеровано суд для розгляду та прийняття рішення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.