Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

газ

argumentua.com

Понеділок, 30 грудня 2013, 15:24

Кабмін знизив ціну на газ для бюджетних установ

газ

Кабінет Міністрів прийняв постанову щодо зниження ціни на природний газ для бюджетних установ з 1 січня 2014 року.

Про це повідомила прес-служба Кабміну.

Так, Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, за погодженням з Міністерством економічного розвитку і торгівлі рекомендовано встановити з 1 січня 2014 р. граничний (максимальний) рівень ціни на природний газ, що реалізується установам та організаціям, які фінансуються з державного і місцевих бюджетів, — 2448 гривень за 1000 куб. метрів та промисловим споживачам та іншим суб'єктам господарювання — 3113 гривень за 1000 куб. метрів на І квартал 2014 р.

Ціни названо без урахування податку на додану вартість, збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності, який справляється у розмірі 2 відсотків, тарифів на послуги з транспортування, розподілу і постачання природного газу за регульованим тарифом.

Водночас суб'єктам господарювання, які виробляють теплову енергію, рекомендовано ціну у розмірі 1309,2 гривні за 1000 куб. метрів з урахуванням відповідних податків та зборів, коли йдеться про виробництво та надання послуг з опалення та постачання гарячої води (крім обсягів, що використовуються для виробничої (комерційної) діяльності) населенню, релігійним організаціям, національним творчим спілкам та їх територіальним осередкам. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.