Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

м'ясокомбінат у львові

wikimapia.org

Понеділок, 30 грудня 2013, 18:45

У Львові на м'ясокомбінаті загинуло двоє молодих людей

м'ясокомбінат у львові

Сьогодні, 30 грудня, на території одного із підприємств у м. Львові в приміщенні санвузла виявлено тіла двох молодих людей. 

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області

За попередніми даними причиною смерті стало отруєння сірководнем, вміст якого у повітрі перевищує допустиму норму у декілька разів.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Шевченківського РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області, спеціалісти хіміко-радіологічної лабораторії ГУ ДСНС України у Львівській області та працівники прокуратури Шевченківського району м.Львова.

Наразі правоохоронними органами за вказаним фактом розпочато кримінльне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.241 КК України ( забруднення атмосферного повітря, що спричинило загибель людей).

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває та взято на контроль прокуратурою Львівської області.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.