Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Варіанти.net

Середа, 30 травня 2012, 11:51

Садовий розбереться, чому в сесійній залі голосують посторонні люди

Працівниці міської ради, яка під час сесійного засідання 24 травня голосувала питання порядку денного замість депутата, а також депутату та лічильні комісії дано доручення подати пояснення щодо цієї ситуації, - про це він повідомив вчора, 29 травня, під час брифінгу.

«Я дав доручення, щоб і пан депутат подав мені пояснення, як його картка опинилась в іншої особи, а також працівниця має дати пояснення, чому вона голосувала. Я таких прецедентів не пам’ятаю. Також троє членів лічильної комісії, які відповідно до чинного законодавства мають контролювати процес голосування, також мають дати мені пояснення. Я зараз чекаю на ці пояснення і буду приймати наступні кроки», - зазначив Андрій Садовий.

Як уточнив голова Львова, дівчина, яка голосувала під час сесії замість депутата – працівниця управління «Секретаріат ради».

Нагадаємо, 24 травня, під час сесії Львівської міської ради журналісти зафіксували, що замість відсутнього в залі депутата, за нього голосувала стороння людина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.