Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

day.kiev.ua

Середа, 1 січня 2014, 19:03

Близько півтисячі осіб взяли участь в марші в честь дня народження Степана Бандери (ВІДЕО)

Сьогодні в честь 105-річчя лідера ОУН Степана Бандери відбулася солоскипна хода, в якій взяли участь близько півтисячі осіб.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Учасники маршу несли банери, портрет Степана Бандери та смолоскипи. В марші взяли участь як молоді люди, так і старші. Загалом їх було близько п'ятиста.

Марш розпочався біля приміщення Львівської обласної ради з моллотви, після цього учасники запалили смолоскипи та рушили колоною.

Зокрема в марші взяла участь нардеп Ірина Фаріон, голова Львівської облради Петро Колодій, депутат обласної ради Ярослав Качмарик та інші.

Люди, які взяли участь у марші несли червоно-чорні прапори, прапори України, ВО Свобода та ЄС. Перед початком маршу був човоловік з прапором США, а згодом згорнув його.

Колона скандувала "Слава нації! Смерть ворогам!", "Герої України - Бандера, Шухевич" та інші гасла.

Учасники колони, в супроводі ДАІ, відправилися до пам'ятника Степану Бандері, де відбулося віче.

Нагадаємо, минулого року 1 січня, близько 1 тис. людей провели смолоскипову ходу у Львові з нагоди 104-річчя від дня народження лідера Організації українських націоналістів Степана Бандери.

Автор: Віктор Маленчак. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.