Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Варіанти.net

Середа, 30 травня 2012, 12:01

51 львівську вулицю перекриють на час Євро-2012

На час проведення Євро-2012 у Львові перекриють для руху транспорту 51 вулицю. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

У зв'язку з проведенням у Львові матчів Чемпіонату Європи з футболу внесено зміни в організацію дорожнього руху.

Починаючи з 28 травня до 6 липня 2012 року перекриття руху транспорту у межах відповідної пішохідної зони (крім спеціального та електротранспорту, акредитованих транспортних засобів).

З метою вільного пересування людей, у Львові створено Пішохідну зону, яка діятиме у період від 28 травня до 5 липня 2012 року. Через неї заборонено рух автомобільного транспорту (крім спеціального та міського громадського транспорту, акредитованих транспортних засобів), приміського, міжміського пасажирського транспорту на період роботи офіційної фан-зони приймаючого міста Львів.

Також у місті функціонує Пішохідна зона малого автотранспортного кільця, у якій забороняється рух автомобільного транспорту (крім спеціального та міського громадського транспорту, акредитованих транспортних засобів), приміського, міжміського пасажирського транспорту на період роботи офіційної фан-зони приймаючого міста Львів з 00.00 у дні проведення матчів (9, 13, 17 червня) до 12.00 у дні після матчів (10, 14 та 18 червня) у межах пішохідної зони малого автотранспортного кільця. Також доводимо до відома, що Пішохідну зону малого автотранспортного кільця у дні проведення матчів (9, 13 та 17 червня) буде огороджено турнікетами.

На паркування транспортних засобів встановлено тимчасову заборону, у тому числі - на відведених та спеціально обладнаних майданчиках для паркування.

Разом з тим, встановлюється обмеження руху транспорту на території, прилеглій до стадіону «Арена-Львів». З 6.00 у дні проведення матчів (9, 13 та 17 червня) до 3.00 наступних після матчів днів (відповідно 10, 14 та 18 червня) буде обмежено рух транспортних засобів на територіях, прилеглих до стадіону «Арена-Львів».

У Департаменті «Євро-2012» Львівської міської ради розроблено форму заявки та перепустки для заїзду на території з обмеженим доступом. Форму заявки та перепусток для населення, підприємств та організацій розміщено на сайтах Львівської міської ради і приймаючого міста Львів. Самі перепустки видаватимуть у Львівській міській раді - 4 поверх, 417 кабінет.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.