Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

львів різдзво

П'ятниця, 3 січня 2014, 13:10

Фестиваль вертепів відбудеться у Львові

львів різдзво

7-8 січня у Львові пройде Фестиваль вертепів. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

На Різдво, 7 січня, на сцені Різдвяного Ярмарку на площі біля Оперного театру о 14:00 розпочнеться дводенний Фестиваль вертепів.

У цей же день, о 18:00 представники молодіжної організації «ПЛАСТ» проведуть традиційну різдвяну акцію «Пластова свічечка». А увечері, 7 та 8 січня, Різдвяний Ярмарок запросить усіх охочих на етновечірку просто неба з виступами музичних гуртів, різноманітними конкурсами та народними забавами.

У середу, 8 січня, продовжиться Фестиваль вертепів, а також на Різдвяний Ярмарок завітають учасники фестивалю «Спалах Різдвяної Звізди», які ходою пройдуть через центр міста.

Особливою подією святкової програми стане хоровий флеш-моб «Львів колядує».

Різдвяний Ярмарок запрошує усіх охочих львів’ян та гостей міста разом, як одна велика і міцна родина, заколядувати та привітати місто та усю Україну з Різдвом Христовим. Ця творча акція відбудеться 8 січня о 17:00 на сцені Різдвяного Ярмарку біля Оперного Театру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.