Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

pon.org.ua

Середа, 30 травня 2012, 12:18

Свято дитячої творчості відбудеться у Львові

1 червня, в День Міжнародного захисту дітей у Львові в Палаці Потоцьких відбудеться свято дитячої творчості, в якому візьмуть участь діти з України, Росії, Польщі та Білорусі. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Програма свята обіцяє бути насиченою і дуже цікавою. О 10.00 відбудеться відкриття унікальної пленерної композиції «Мистецький Львів очима талановитих дітей та молоді », присвяченої Герою України Борису Возницькому. Після цього на учасників та гостей чекає концерт на території палацу Потоцьких.

Об 11.00 відкриється виставка автентичної кераміки Трипільської культури «ПлаТар».

З 12.00 на подвір'ї перед палацом усі діти, їх керівники та батьки разом ліпитимуть з глини трипільські житла, трипільську пластику, опановуватимуть техніку малювання ангобами, навчатимуться працювати на гончарному крузі.

З 16.00 у Національному музеї ім. А. Шептицького у Львові розпочнеться Святкова Академія, де відбуватиметься нагородження золотими медалями фіналістів міжнародного конкурсу «Золотий мольберт»; нагородження дорогоцінними золотими мольбертами переможців міжнародного конкурсу «Золотий мольберт»; нагородження всіх учасників і керівників дипломами та сертифікатами і подарунками.

Крім того, на всіх бажаючих чекає відкриття виставок: персональної виставки Ксенії Степась, талановитої учасниці конкурсу «Золотий мольберт»; ювілейних виставок дитячих шедеврів Х Міжнародного фестивалю дитячої творчості «Юні таланти під покровом Короля Данила»; виставки, присвяченої 20-літньому ювілею заснування Львівської дитячої школи народних мистецтв.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.