Варіанти,  8 січня 2014

10 політичних відео 2013 року

10 топових відео 2013 року від Варіантів на навколополітичну тематику.

У цій десятці варіантових відео усі рейтингові, резонансні та скандальні відео, що могли і трапились на політичних теренах Львова.

Від бійок до танців, від любові до ненависті, від Богородиці до Сатани на благодатних галицьких п'ємонтах завжди лише один крок.

Саме цю однокроковість і відстежують Варіанти на своїх сторінках та каналах заради неповторного успіху в очах своїх читачів та глядачів.

Отож, у добру путь любі друзі на хвилях львівських скандалів, інтриг та розслідувань.

Секретар Львівської міської ради Василь Павлюк (ВО "Свобода") виштовхує в спину директора департаменту "Адміністрація міського голови" Андрія Москаленка. А тут можна переглянути поствиштовхувальні докори сумління Павлюка.

Колишній голова Львівської ОДА Віктор Шемчук запальними рухами витанцьовує "Бесаме мучо" на відзначенні Дня журналіста на Яворівському полігоні.

Добрий нардеп зі "Свободи" Юрій Михальчишин любить львівських ветеранів на Пагорбі Слави 9 травня.

Х Світовий конгрес українців у Львові ганьбить та засвистує привітання Віктора Януковича в устах віце-прем'єр-міністра Олександра Вілкула.

Міський голова Львова Андрій Садовий розповідає неймовірну історію про своє ймовірне побиття невідомим штріхом біля Ратуші, а також про те, як маленький листочок затулив собою усі кадри цього побиття навколишнім відеокамерам.

Невідомі бабусі, гіпотетично догналітського віросповідання, закликають Богородицю прогнати сланцевий газ під час сесії Львівської обласної ради.

Невідомі львівські журналісти закликають посадити на нари одіозного Олега Сала під час його представлення головою Львівської ОДА.

Театральна штовханина парасольних клерків мера Львова Андрія Садового зі невідомими свободівцями на Євромайдані у Львові.

Депутат Львівської обласної ради Йосиф Ситник (ВО “Свобода”) розповідає свою версію туалетної бійки з відомим львівським журналістом, політиком та громадським діячем Дмитром Добродомовим.

Апофеоз політичної безграмотності деяких мешканців Львова. Шизоїдна атмосфера виколядовування майбутнього президентства для Петра Порошенка за участі мера Львова Андрія Садового.

Бонус!

Сланцеві кури не втомлюються бакланити львівського журналіста Данила Мокрика під час акції протесту "Сланцевий коктейль для депутата" біля Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.