Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

озаркевича,4

лесь панчишин

П'ятниця, 10 січня 2014, 13:46

На Озаркевича, 4 забудовник розпочав розбирати пам'ятку архітектури: виник конфлікт

озаркевича,4

Сьогодні, 10 січня, о 7.00 на вулицю Озаркевича, 4, заїхала техніка і забудовник почав розбирати пам'ятку архітектури.  

Про це інформує кореспондент Варіантів.

Біля місця події виникла штовханина, частину журналістів представники охоронної фірми забудовника не пустили на подвір'я. Наразі на Озаркевича, 4 прибула міліція. 

Також на місці події перебуває голова Львівської обласної організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури Андрій Салюк, який веде переговори із забудовником.

Крім цього, навколо розібраної пам'ятки архітектури звели чавунний паркан.

Нагадаємо, на Озаркевича, 4 нардеп-регіонал Володимир Зубик планує звести забудову. Водночас шпиталь Шептицького є пам'яткою архітектури, історії та містобудування, тому забудовник не має права зносити або руйнувати ці приміщення, але має берегти або ж відновлювати.

До слова, нещодавно «Розвиток нерухомості», до якої причетний Володимир Зубик, звернулась з листом до благодійної організації «Шпиталь ім. Митрополита Андрея Шептицького», з проханням про звільнення приміщення на вулиці Озаркевича, 4-а.

Ухвалу, яка узаконила надання земельної ділянки під забудову на вулиці Озаркевича 4-а Володимиру Зубику, у червні підписав міський голова Львова Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.