Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

озаркевича,4

Понеділок, 13 січня 2014, 10:29

Львівська міськрада та забудовник мають врегулювати спірні питання з мешканцями на Озаркевича, 4, – ВО "Свобода"

озаркевича,4

Фракція ВО "Свобода" у Львівській міській раді вимагає від виконавчих органів міської ради та ТзОВ "Розвиток нерухомості" врегулювати спірні питання з мешканцями вул. Озаркевича.

Про це 11 січня заявив заступник голови фракції ВО "Свобода" у Львівській міськраді Любомир Мельничук, передає прес-служба партії.

"Ми обговорили суть конфлікту з громадою. Зі слів мешканців вул. Озаркевича, вони підозрюють, що забудовник вийшов за межі ділянки, яка передана в оренду, окрім того, люди обурені фактом нарахування квартирної плати за прибудинкову територію, яка віддана в користування ТзОВ "Розвиток нерухомості".

Під час обговорення проблемних питань ми разом із членом Українського товариства охорони пам'яток історії та культури Василем Петриком та громадою дійшли згоди про проведення в понеділок робочої зустрічі із фахівцями та мешканцями вулиці. На зустріч ми обов'язково запросимо міського голову Львова А.Садового, адже розв'язання проблемних питань перебуває в межах його компетенції", – зазначив Любомир Мельничук.

Нагадаємо, що 30 травня 2013 року сесія Львівської міськради своєю ухвалою передала земельну ділянку за адресою вул. Озаркевича 4а в оренду ТзОВ "Розвиток нерухомості". У "Свободі" заявляють, що депутати проголосували у відповідь на звернення курії Львівської архиєпархії УГКЦ. У червні ухвалу підписав міський голова Львова Андрій Садовий.

11 січня, о 7.00 на вулицю Озаркевича, 4, заїхала техніка і забудовник почав розбирати пам'ятку архітектури, виник конфлікт, журналісти повідомили про перешкоджання їхній діяльності. Міліція за цим фактом відкрила справу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.