Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

волейбол

sport-express.ua

Понеділок, 13 січня 2014, 11:30

Львівські «Кажани» таки поступились «Фавориту»

волейбол

Цими вихідними у Львові відбулися волейбольні ігри у рамках восьмого туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. 

Впродовж двох днів на майданчику спорткомплексу «Галичина» гравці ВК "Барком-Кажани" провели дві зустрічі з лубенським "Фаворитом", повідомила прес-служба ВК "Барком".

Перший ігровий день завершився із рахунком 1:3 (15:25, 12:25, 25:21,16:25)- на корись "Фаворита". Попри усі намагання, львівські волейболісти змогли вирвати у гостей з міста Лубни лише одну перемогу – у третій грі.

Більш насиченим видався другий ігровий день. Ініціативу у грі львівські підопічні Віктора Михальчука перехопили з першої партії, яку завершили із результатом 25:21. Але втримати лідерство «кажанам» таки не вдалося. Тож підсумки гри другого дня фактично продублювали попередні результати: ще один матч і ще один рахунок 1:3.

«До перемоги нам не вистачило зовсім трішки, «Фаворит» - лідер турнірної таблиці Чемпіонату і це додало гостям більшої впевненості», - наголосив капітан команди ВК «Барком-Кажани» Дмитро Мельник.

Наступна гра ВК «Барком-Кажани» відбудеться 17, 18 січня в Чернігові. Львів’яни проведуть два матчі з ВК «Буревісник-ШВСМ».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.