Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гральний заклад

tsn.ua

Понеділок, 13 січня 2014, 12:46

На Львівщині припинили діяльність підпільного грального закладу

гральний заклад

На Львівщині правоохоронці припинили діяльність ще одного підпільного грального закладу. Вилучено більше десяти гральних апаратів та грошові кошти, отримані від цієї незаконної діяльності.

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

Підпільний гральний заклад був розташований у комерційному приміщенні у місті Сокаль Львівської області. Послуги з організації азартних ігор надавались у порушення вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

Під час проведених санкціонованих обшуків працівники Управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю ГУ МВС України у Львівській області вилучили більше десяти гральних апаратів, за допомогою яких надавались послуги у сфері грального бізнесу та грошові кошти, отримані від цієї незаконної діяльності.

Діяльність закладу ретельно конспірувалась, приміщення було обладнане системою відео спостереження, а клієнти допускались всередину лише за попередньою домовленістю із персоналом закладу.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст.203 зн.2 КК України (Зайняття гральним бізнесом).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.