Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

цвк

ukraina-vpered.com

Понеділок, 13 січня 2014, 17:00

ЦВК зареєструвала ще трьох нардепів – Поплавського, Бадаєва та Круглова

цвк

13 січня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, на якому було зареєструвано трьох нардепів, обраних 15 грудня 2013 року.

Про це повідомила прес-служба ЦВК.

Отож, ЦВК зареєструвала таких депутатів:

Бадаєва Руслана Геннадійовича, 1972 року народження, проживає в селі Нові Безрадичі Обухівського району Київської області, члена Партії регіонів, самовисування, обраного в одномандатному виборчому окрузі № 94;

Круглова Миколу Петровича, 1950 року народження, проживає в місті Миколаєві, члена Партії регіонів, самовисування, обраного в одномандатному виборчому окрузі № 132;

Поплавського Михайла Михайловича, 1949 року народження, проживає в місті Києві, безпартійного, самовисування, обраного в одномандатному виборчому окрузі № 194.

Таким чином, ЦВК зареєструвала усіх п’ятьох народних депутатів України, обраних на повторних виборах народних депутатів України 15 грудня 2013 року в одномандатних виборчих округах №№ 94, 132, 194, 197, 223.

Нагадаємо, раніше ЦВК зареєструвала нардепами Віктора Пилипишина та Леоніда Даценка.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.