Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Анатолій Гриценко

Вівторок, 14 січня 2014, 12:38

Гриценко виходить із фракції "Батьківщина" у Верховній Раді

Анатолій Гриценко

Народний депутат Анатолій Гриценко виходить із фракції партії "Батьківщина" у Верховній Раді України.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"У зв'язку з неможливістю впливати на рішення, що приймаються фракцією ВО "Батьківщина", заявляю про вихід із фракції ВО "Батьківщина", написав Гриценко.

Відповідну заяву нардеп зареєстрував сьогодні зранку після вчорашнього рішення фракції, яким Гриценка позбавили права участі в її засіданнях.

"Рішення про вихід із фракції не було простим. Протягом року в рамках фракції я твердо й послідовно відстоював ті принципи і цінності (оголошені публічно і скріплені підписами Гриценка, Турчинова, Яценюка), на яких наша партія "Громадянська позиція" увійшла до складу Об'єднаної опозиції "Батьківщина". Ви все це бачили. Так само бачите, чим воно завершилося. За цих умов, рішення про вихід із фракції вважаю логічним, відповідальним і чесним", написав Гриценко.

Після виходу з фракції у статусі позафракційного депутата Гриценко пообіцяв, що буде залишатися в опозиції до Президента Януковича та його політики; виконуватиме виборчу програму ВО "Батьківщина", з якою йшов на вибори; координуватиме свої дії з опозиційними депутатами, для яких "принципи і цінності - не пусті слова".

Нагадаємо, минулого року з фракції "Батьківщині" вийшов інший представник "Громадянської позиції" Олег Канівець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.