Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

папмушки

прес-служба лмр

Вівторок, 14 січня 2014, 13:54

Цьогоріч на Святі Пампуха скуштували близько 55 тисяч пампушків

папмушки

За три дні відвідувачі Свята Пампуха з'їли близько 55 тис. пампушків, побачили понад 20 виступів вертепів та обрали найкращого з них.

Окрім цього на Святі Пампуха визначили найкращу господиню, найшвидшого пампухоїда, найкапоснішого чортика та наймилішого ангела, передає прес-служба Львівської міськради.

Свято Пампуха зібрало на сцені кращі вертепи Львова, які представили свої вистави та колядки, прославляючи народження Христа. Цьогоріч звання кращого вертепу 2014 року здобув вертеп «Сяйво Різдвяної ночі».

Наймилішим ангелом глядачі Свята обрали Оленку Стець з вертепу «Між небом і землею». А найшвидшим пампухоїдом виявився Олег Конюх, який найшвидше з'їв три пампухи вагою по 100 грам кожен.

Улюбленцем відвідувачів Свята Пампуха та найкапоснішим чортиком став Ілля Чазов із «Львівської Різдвяної пошти». 

Змагатися за звання найкращої господині на Свято Пампуха зголосилося аж 10 жінок, а це найбільша кількість учасниць за історію проведення свята. Найкращою господинею 2014 року стала Юлія Кудлата. Господиня, на думку журі, приготувала найсмачніші пампушки, вони були традиційні з ружою і маком, розкрила секрет приготування та представила їх в автентичному посуді, що було умовою конкурсу.

Українські, німецькі, американські, з пудрою, солодкі і не дуже, з маком, шоколадом, солодкою поливкою – всі ці види пампушків і навіть більше гості свята куштувати у «Пампуховій Хаті», що діяла впродовж свята. Найчастіше відвідувачі солодкої хатини замовляли пампушки з кольоровою поливкою, власноруч наносили на них малюнки та символіку України та ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.