Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

img.20.ua

Середа, 30 травня 2012, 13:53

У Львові щоп'ятниці під час Євро-2012 у «Майстерні міста» можна буде переглянути кіно

Щоп'ятниці під час проведення Євро-2012 у Львові у «Майстерні міста» можна буде переглянути кіно. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Перегляд відбуватиметься щоп'ятниці о 20.30 протягом червня в «Майстерні міста» з східної сторони площі Ринок.
01.06 «Рим», Ф. Фелліні, 113 хв. (1972 р.)
08.06 «Нові часи», Ч. Чаплін, 87 хв. (1936 р.)
15.06 «Німеччина рік нульовий», Р. Роселліні, 72 хв. (1948 р.)
22.06 «Німеччина дев'ять нуль», Ж.-Л. Ґодар 62 хв. (1991 р.)
29.06 «Трафік», Ж. Таті, 97 хв. (1971 р.)

Нагадаємо, під час чемпіонату Євро-2012 спільний українсько-німецький проект «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» проводитиме у Львові проект «Майстерня міста».

Зі східної сторони площі Ринок навпроти Центру обслуговування мешканців встановлено павільйон, в якому під час єврочемпіонату паралельно відбуватимуться семінари з реставрації металу, каменю та столярки, а також семінар для склодувів.

Оскільки Львівська міська рада спільно з проектом GIZ планує програму реставрації історичних балконів, то практичні семінари відбуватимуться саме на цих елементах будівлі.

В рамках семінару реставрації історичних елементів з металу львівські ковалі разом з керівником семінару Андреасом Альтгаммером продовжуватимуть роботу над балконом з будинку на Ринку, 10, а каменярі за підтримки Дірка Брюгемана виготовлятимуть відсутні консолі до балкону на площі Ринок, 9.

Проте павільйон буде служити не лише майстернею, але й інформаційним центром для всіх зацікавлених в реставрації та розвитку міста: впродовж чемпіонату Євро-2012 там відбуватимуться змінні виставки, пов'язані з життям міста, покази фільмів, інформаційні дні, дитячі воркшопи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.