Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сало

Середа, 15 січня 2014, 09:55

Сало запланував відвідати всі райони Львівщини до кінця січня

сало

Голова Львівської ОДА Олег Сало заявив, що планує відвідати усі райони Львівщини до кінця поточного року.

Про це він сказав в ходу робочого візиту у Стрийському районі, передає прес-служба Львівської ОДА.

Губернатор Львівщини повідомив, що наступна його робоча поїздка планується на 15 січня у Сколівський район,а загалом він хоче у найкоротші терміни і безпосередньо на місцях ознайомитись із роботою всіх районів області.

«Моє основне завдання – знати всі проблемні питання по районах. В різноманітних рейтингах область посідає не перші місця. Проблем достатньо. Ми є область дотаційна і нам треба робити максимально багато для того, щоб знаходити внутрішні резерви і наповнювати бюджет», – сказав голова Львівської ОДА Олег Сало.

«Щодо Стрийського району, то тут є декілька проблем. Є довгобуди – навчальні заклади, соціальні заклади, які потрібно у 2014 році завершити і здати в експлуатацію. Є проблеми з каналізуванням населених пунктів, потреба в реалізації екологічних програм, заходах з енергозбереження», – підсумував О. Сало.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.