Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

балончик

ingallator.narod.ru

Середа, 15 січня 2014, 12:26

Хлопця, який нібито бризнув з балончика працівнику ДАІ, відпустили

балончик

У Києві відпустили 17-річного дрогобиччанина Назара Людкевича, якого звинувачують у тому, що він бризнув сльозоточивим газом в обличчя працівнику ДАІ.

Про це повідомила прес-служба нардепа Романа Ілика.

"Хлопець разом з іншими відбивався від провокаторів. І начебто під час захисту використав балончик, рідина з якого потрапила на присутнього поруч працівника ДАІ. Хоча є очевидці, які стверджують, що це не так. При затриманні хлопця вдарили по голові та нирках, є зафіксовані тілесні ушкодження голови, шиї, грудей, у нього розбита губа. Керувала затриманням хлопця людина у штатському, яка віддавала накази працівнику ДАІ», - повідомив народний депутат України Роман Ілик.

Хлопця затримали та направили до Шевченківського районного відділу міліції. «За словами Ігоря Світлічного - юриста, який опікується хлопцем, юнака затримали після нападу провокаторів тітушків на охоронців Майдану.

«Стан здоров’я хлопця поки не нормалізувався. Наразі невідомо чи він зможе сьогодні брати участь у судовому засіданні», - наголосив нардеп.

До слова, сьогодні у Шевченківському районному суді Києва о 13:00 заплановано судове засідання у цій справі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.