Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

гроші

ogo.ua

Середа, 15 січня 2014, 16:16

Махінатори заплатять 200 тис. грн штрафу через організацію конвертаційного центру

гроші

Зловмисників оштрафували на 200 тисяч гривень за організацію конвертаційного центру на Львівщині. 

Про це повідомило Львівське міське управління міліції.

Як повідомляється, махінатори створили низку фіктивних підприємств з метою імітації фінансово-господарської діяльності та незаконної конвертації безготівкових коштів у готівку, що завдало бюджету значної шкоди.

Між реальними підприємствами та фіктивними фірмами здійснювалося документальне оформлення нібито проведених операцій з купівлі-продажу товарів, надання послуг, виконання робіт. Однак, насправді, ніякі товари не постачались, роботи не виконувались, а послуги не надавались. За ці операції на банківські рахунки фіктивних підприємств переказувались кошти, які правопорушники знімали готівкою.

Завдяки зусиллям правоохоронців фінансові махінації припинено. Остаточну крапку в цій справі поставлено Сихівським районним судом м. Львова. За фіктивне підприємництво та підроблення документів групою осіб судом винесено вирок – штраф у розмірі понад 200 тис. гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.