Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ДПСУ

www.volynnews.com

Середа, 30 травня 2012, 15:00

На Львівщині податківці виявили махінації з акцизним податком на суму понад 2 млн. грн.

У Львівській області працівники податкової міліції виявили махінації з акцизним податком на суму понад 2 млн. грн. Про це повідомляє прес-служба ДПС України у Львівській області.

Працівники податкової міліції області виявили та припинили діяльність незаконної схеми одного з підприємств Львівщини, яке, отримуючи кошти від реалізації виробленої продукції, ухилялося від сплати податків.

Підприємство упродовж певного періоду здійснювало виробництво та реалізацію розріджувачів для лаків, у яких концентрація етилового спирту, згідно з законом, підлягала нарахуванню та сплаті в бюджет значних сум акцизного податку.

Згідно з товарно-транспортними та податковими накладними підприємство реалізувало понад 70 тис. л цієї продукції без нарахування та сплати акцизного збору в сумі понад 2 млн. грн. – зазначив начальник управління податкової міліції Львівщини Руслан Плющ.

За цим фактом порушено кримінальну справу, вживаються заходи щодо відшкодування завданих державі збитків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.