Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

гроші

torange.ru

Четвер, 16 січня 2014, 16:45

Фірма-улюбленець львівської мерії за другий рік свого існування заробила 10,5 млн грн

гроші

Приватне підприємство «Гранд Еліт Продукт», котре уже другий рік поспіль залишається найбільшим постачальником продуктів відділам освіти Львівської міськради, а також міських комунальних лікарень, минулоріч отримало з державного та місцевих бюджетів 10,5 млн грн.

Про це пише видання "Наші гроші. Львів".

Діяльність даного підприємства ще минулоріч зацікавила «Н.Г. Львів». Фірма, котру створили у листопаді 2011-го 26-річною мешканкою с. Великі Грибовичі (Жовківщина) Боженою Дроздою, тільки через місяць з початку діяльності стала одним з ключових продуктових постачальників для структур мерії.

Підприємство до кінця 2012 року одержало 4,3 мільйони гривень від міської влади Львова. Власниця фірми виявилась максимально непублічною людиною.

Протягом 2013-го ПП «Гранд Еліт Продукт» тільки через закупівлі без тендерних процедур, котрі проводила Львівська міськрада і її структурні підрозділи, одержало із міського бюджету приблизно 1,8 млн грн. Крім того, ще на 8,7 млн грн дане підприємство перемогло в тендерах, переважно від міських відділів освіти, а також комунальних лікарень.

Щоправда, це підприємство змінило господаря. З 5 серпня 2013 року керівником та засновником фірми числиться Оксана Лукаш. Вона, так як й попередня власниця, також є непублічною особою. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.