Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вертеп на Південному

Понеділок, 20 січня 2014, 15:28

Орендарі та працівники "Південного" об’єдналися у самодіяльний вертеп

вертеп на Південному

Традиційний різдвяний вертеп поставили для відвідувачів та підприємців Торгово-виробничого комплексу "Південний" напередодні свята Водохреща 17 січня.

Таким чином на "Південному" привітали львів’ян із зимовими святами та відтворили атмосферу Рождества Христового.

Цікаво, що у ролі традиційних різдвяних персонажів виступили не професійні актори, а орендарі Торгово-виробничого комплексу "Південний" спільно з працівниками адміністрації комплексу, а ролі маленьких пастушків зіграли школярі навчально-виховного комплексу "Дивосвіт".

Справжньою зіркою вертепу став відомий український богатир, найсильніша людина світу 2013 року Володимир Рекша. Він зіграв у вертепі роль одного із трьох царів, які несли дари новонародженому Ісусу.

"Близько двох тижнів ми проводили репетиції щодня. Я думаю, результат ви бачили самі. Думаю всім сподобалось. Сподіваюсь, це вже буде традиційним", – розповів Володимир Рекша.

Ангели, чорти, пастушки, східні царі, звичайно жид із жидівкою… Загалом до організації вертепу долучилося близько 40 осіб.

Святом залишились задоволені не лише працівники торгівельного комплексу, але й відвідувачі "Південного", серед яких чимало малечі. На кінець дійства для відвідувачів комплексу заколядував львівський хор "Нескорені", а відтак усі присутні спільно заколядували кілька традиційних різдвяних колядок.

"Свято на "Південному" вийшло дуже гарним, я б сказала родинним. Вертеп поставили дуже цікавий, але найбільше мені сподобалась дружня атмосфера", – прокоментувала дійство відвідувачка пані Христина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.