Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Сало

Понеділок, 20 січня 2014, 12:47

Сало хоче стабілізації ситуації і життя в "хорошій і мирній країні"

Олег Сало

Голова Львівської ОДА Олег Сало сподівається, що ситуація в країні незабаром стабілізується.  

Про це він повідомив на прес-конференції сьогодні, 20 січня, інформує кореспондент Варіантів.

"Думаю, що ситуація стабілізується. Думаю, що ми далі будемо жити в хорошій, мирній країні", прокоментував він події в Києві.

На думку Сала, заворушенням у Києві ще дасть свою оцінку Янукович.

"Те, що я бачу, як працівник міліції те, що є великі проблеми. Ми говорили про мирні масові заходи. Але не можуть летіти мирні каміння, не можуть летіти мирні палки. Не можуть горіти мирні автобуси, техніка. Думаю, що буде дана серйозна оцінка Президентом України", сказав Сало.

Також, за словами Сала, без лідера народ бере ситуацію в свої руки і починається хаос.

"Як ви самі бачите, народ замучився слухати, бо немає лідерів. Народ бере все в свої руки і починається певний хаос. Хочеться дуже, щоб у нас стабілізувалася ситуація. І те, що президент закликає всіх зібратись до переговорів.., для того, аби завершити накінець ці баталії непотрібні, а взятися за роботу. Те, що ми зараз робимо", сказав Сало.

Нагадаємо, сьогодні у Львівській ОДА у кілька разів збільшили охорону.

Увечері 19 січня в Києві на вулиці Грушевського біля стадіону "Динамо" сталися сутички мітингувальників і міліції. Мітингувальники закидали правоохоронців камінням, фаєрами, "коктейлями Молотова". При цьому було спалено 6 автобусів і вантажівок правоохоронців. Міліція використовувала проти мітингувальників шумові гранати і гумові кулі. За даними міліції, під час сутичок постраждали понад 70 правоохоронців, в тому числі 49 - госпіталізовані.Сьогодні вночі у Києві відбулися масові заворушення

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.