Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Сало

Понеділок, 20 січня 2014, 13:29

Сало божиться, що протестувальникам не перешкоджають виїжджати до Києва

Олег Сало

На Львівщині протестувальникам не перешкоджають виїжджати до Києва.  

Про це сьогодні, 20 січня, в коментарі журналістам повідомив голова Львівської ОДА Олег Сало, інформує кореспондент Варіантів.

Таким чином він прокоментував запитання журналістки щодо інформації про перешкоджання виїзду протестувальників до Києва.

"Я запитував по цьому питанню і мені доповідали, що більше ста чоловік виїхало. Два автобуси повернули з технічних причин. Зараз у нас немає проблеми вулично-шляхової мережі, а в інших областях є. Це Тернопільська, Рівненська, Житомирська області - обледеніння доріг. Про це попереджають при виїзді. Але такого питання, щоб чітко була вказівка комусь і хтось забороняє виїзди – начальник головного управління міліції мені доповідав, що таких вказівок не надходило", – сказав Сало.

На запитання, скільки міліціонерів із Львівщини зараз перебуває у Києві, Сало відповів, що не має такої інформації.

"Я знаю точно, що ті додаткові сили, що раніше відправлялись на Київ, вже повернулись на місця. І їм повернули кошти за відрядження.

Нагадаємо, сьогодні надійшла інформація, що голова Львівської обласної ради Петро Колодій перебуває з активістами спротиву, які блокують виїзд силовиків до столиці на вул. Стрийській, вул. Рубчака та вул. Княгині Ольги.

Також вночі повідомлялось, що службовців внутрішніх військ зі Львова терміново відряджають до Києва. Кілька тисяч активістів спротиву відразу ж заблокували виїзди з військової частини №4114, де разом з громадою очільник обласної ради перебував впродовж цілої ночі.

Між тим, міліція відкрила кримінальне провадження за фактами блокування автобусів "Беркуту".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.