Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Олександр Рудяк

Понеділок, 20 січня 2014, 19:33

ЗМІ оприлюднили, яким бізнесом займається родич Рудяка

Олександр Рудяк

Головний міліціонер Львівщини Олександр Рудяк не є власником жодних бізнес-структур, натомість брат дружини Рудяка – Володимир Дорош успішний бізнесмен у Лубнах (Полтавщина).

Про це пише видання "Наші Гроші. Львів".

Зокрема, Дорош є співвласником “Лубенського молочного заводу” (ТМ “Гармонія”). Згідно з ЄДР, майже 84,7% ТОВ “Лубенський молочний завод” належить ТОВ “Мілко і Ко”, де власником 30% є саме Володимир Дорош, ще 30% належить Катерині Дорош.

30% “Мілко і Ко” належить Віктору Мокрицькому, одному із засновників Міжрегіональної асоціації ветеранів спецназу, 10% – Роману Осадченку, більш відомомуяк архієпископ Филип. До слова, фотографія Филипа є в кабінеті Рудяка. Архієпископ Филип також є співвласником у ТОВ “Завод мінеральних вод “Мгарська жива вода” та одноосібним засновником у ТОВ “Міська телевізійна компанія “Лубни”.

Дорош Володимир та Катерина є в засновниках споживчого товариства “Лубенський ринок”. Сам Володимир Дорош є одним із власників ТОВ “Юридична компанія “Волдо”, ТОВ “Транспортна компанія “Автофаворит”, ТОВ “Мажепа”, ТОВ “Спортивний клуб “Фаворит”, ТОВ “МП АПБ “Лубенський райагробуд”, ПП “Євростиль”, ПП “Євролюкс”, ТОВ “Лубенський комбінат будівельних матеріалів”.

Дружина Рудяка Галина колись керувала рестораном “Волдо”. В інтерв‘ю у 2013 році Рудяк казав, що нині його дружина працює на Лубенському молочному заводі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.