Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

київ. заворушення

ipress.ua

Понеділок, 20 січня 2014, 21:19

Депутати Львівської облради негайно їдуть у Київ, – заява

київ. заворушення

Депутати Львівської облради від фракцій ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», Політичної партії «УДАР Віталії Кличка», Народного руху України, Української народної партії та депутатської групи «Наш край» негайно вирушають до Києва.

Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

Депутати вирушили в Київ, аби "виконати свій обов'язок перед громадою, аби в цей важкий час бути там, де вирішується доля України, та провести, в разі потреби, виїзну сесію".

У заяві депутати облради також звертаються до керівництва силовиків, військовиків та інших "залишатися на місцях дислокації і не відправляти бійців на війну проти власного народу".

"Вся вина і вся повнота відповідальності за ескалацію політичного протистояння лежить на владній кліці. Зухвала брутальність, з якою владна більшість в парламенті потоптала Закони та Конституцію України, переповнила чашу народного терпіння", йдеться у заяві.

Депутати також заявили, що у теперішній ситуації найважливішим є захист і втримання Майдану у Києві та унеможливлення спроб його розгону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.