Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабарництво

zakarpattya.net.ua

Вівторок, 21 січня 2014, 11:52

На Львівщині правоохоронці впіймали на хабарі посадовця місцевої ради

хабарництво

За вирішення питань у сфері підприємництва та обіцянку посприяти у вирішенні земельних питань посадовець однієї з місцевих рад на Львівщині отримав від приватного підприємця більше ніж 100 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

49-річний посадовець органу місцевого самоврядування на робочому місці отримав 106 тисяч гривень неправомірної вигоди від приватного підприємця. Кошти були передані за вирішення питання щодо визнання за підприємцем права власності на п’ять торгівельних павільйонів, розташованих на місцевому ринку. Крім того, держслужбовець пообіцяв посприяти у вирішенні місцевою радою питання про передачу підприємцю земельних ділянок, на яких розташовані ці павільйони.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.