Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сутички на грушевського

newsradio.com.ua

Середа, 22 січня 2014, 11:05

Уже 29 мітингувальникам, затриманим на Грушевського, повідомили про підозру

сутички на грушевського

До органів внутрішніх справ доставлено 50 активних учасників подій на вул. Грушевського, 34 з них – процесуально затримано, а 29 оголосили про підозру.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

За словами заступника начальника Головного слідчого управління МВС України Олега Татарова, 19 січня слідчими за фактами подій у центрі Києва відкрито кримінальне провадження за ст. 294 Кримінального кодексу України – масові заворушення. Тоді частина радикально налаштованої молоді вчиняла кримінальні правопорушення: наносили тілесні ушкодження працівникам міліції, використовуючи палиці, каміння, пляшки із запалювальною сумішшю. Наразі багато правоохоронців госпіталізовані.

"Ми не розподіляємо правопорушників на студентів та не-студентів. Всі повинні дотримуватися Конституції України, вимог Кримінального кодексу та інших законів і ні в якому разі їх не порушувати," – сказав Татаров.

Нагадаємо, з 19 січня на Грушевського тривають сутички між мітингувальниками та правоохоронцями. Поштовхом до мітингів стало прийнятт Верховною Радою 16 січня низки законів, які ряд експертів назвали "диктаторськими", та такими, що обмежують права та свободи громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.