Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулиця грушевського

kriminal.ictv.ua

Середа, 22 січня 2014, 12:17

Прокуратура підтвердила смерть двох людей від вогнепальних поранень у Києві

вулиця грушевського

Двоє людей загинули в ході масових заворушень у Києві від вогнепальних поранень.

Це йдеться у повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

У прокуратурі зазначають, що вранці, о 6:25, на черговий номер 102 зателефонував невідомий, та повідомив, що у приміщенні бібліотеки Національної академії наук знаходиться труп чоловіка. За словами особи, яка так і не повідомила будь-якої інформації про себе, труп спочатку принесли до Будинку профспілок, а потім він був переміщений до приміщення бібліотеки.

На зазначений виклик виїхали співробітники органів міліції.

У холі бібліотеки, на столі, було виявлено труп чоловіка з двома вогнепальними пораненнями (в голову та груди). При ньому було знайдено паспорт та особисті речі.

Крім того, близько 9 години ранку, у приміщенні бібліотеки було виявлено ще одного чоловіка з вогнепальними пораненнями, який перебував без свідомості. Останній загинув.

До слова, МВС підтвердило загибель однієї людини під час суточик нагрушевського.

Нагадаємо, з 19 січня на вулиці Грушевського тривають сутички між правоохоронцями та мітингувальниками. Останні протестують проти прийнятих 16 січня Верховною Радою законів, які були вчора опубліковані.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.