Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

рава-руська

tutbuv.com

Середа, 22 січня 2014, 20:16

У Раві-Руській мер ввела комендантський час для неповнолітніх

рава-руська

Рава-Руська міськрада обмежила перебування на вулицях міста неповнолітніх без супроводу дорослих з 22.00 до 08.00 години.

Відповідне розпорядження видала мер Рави-Руської Ірина Верещук, повідомила прес-служба міськради.

Крім цього, міськрада зобов’язала директорів навчальних закладів Рави-Руської попередити батьків про персональну відповідальність за порушення цієї вимоги.

Також Рава-Руська міська рада рекомендувала закладам, які здійснюють торгівельну діяльність на території міста, не провадити її з 22.00 год до 8.00 год, а також звернути увагу на обмеження продажу спиртних напоїв на період стабілізації складної ситуації у державі.

"Раву-Руську як місто, що розташоване у надзвичайній близькості до державного кордону, яке щодня перетинають тисячі українців та іноземців, можуть використати у провокаційних цілях. Тому я розпорядилася посилити контроль з охорони громадського порядку на вулицях міста, яке здійснюватимуть члени громадського формування, аби не допустити ймовірних провокацій, безладів та заворушень", - пояснила нововведення Ірина Верещук. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.