Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Дмитро Фірташ

Четвер, 23 січня 2014, 13:41

Фірташ придбав 100% акцій "Правекс-банку"

Дмитро Фірташ

Group DF сьогодні підписала угоду з італійською групою Intesa Sanpaolo щодо придбання 100% акцій українського "Правекс-Банку".

Про це повідомила прес-служба Group DF.

"Правекс-Банк" працює на українському ринку з 1998 року і концентрує свою діяльність на роздрібному банкінгу. Філіальна мережа банку налічує 260 відділень.

"Правекс-Банк" стане другим банком після банку "Надра", який увійде до складу Group DF. "Упевнений, що рішення групи про розширення банківського бізнесу сприятиме зміцненню ринкових позицій двох банків, відкриваючи масу можливостей для синергії діяльності в напрямку роздрібного бізнесу", – розповів Дмитро Зінков, голова правління банку "Надра".

Після завершення юридичних процедур та отримання необхідних дозволів від АМКУ та НБУ, необхідних для завершення угоди, Group DF приступить до реалізації довгострокової стратегії спільного розвитку двох банків після 2014 року.

Нагадаємо, засновником Group DF є український олігарх Дмитро Фірташ.

До слова, раніше Фірташ став меценатом Українського Католицького Університету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.