олександр ковальчук,  23 січня 2014

Сало підтримав революцію

Олег Сало

Предтеча та вірний орієнтир майбутніх революцій Олег Михайлович Сало написав заяву про звільнення з посади голови Львівської ОДА.

Олег Сало написав заяву під тиском обставин, пильним поглядом тисячі обурених львів'ян, які зібрались біля приміщення ЛОДА та міцними руками львівських свободівців, які впевнено дихали за його спиною.

Процес підписання заяви Олегом Салом очолив депутат Львівської міської ради (ВО "Свобода") Любомир Мельничук.

Саме Мельничук згодом гордо заявив у телефонній розмові з невідомим співрозмовником (затуляючись заявою Сала від преси), що він заставив О. Сало писати заяву про звільнення.

Розгнівані львів'яни ганьбили та проклинали Сала, у вічі йому вони кричали гасла: "Банду геть", "Сала на шкварки", "Убивці", "Ганьба", "Кров на ваших руках", "Заяву", "Заява або суд", "Без заяви не підеш".

Нагадаємо, що дорога Олега Сала на крісло голови Львівської ОДА на була встелена трояндами та гвоздиками.

Під час його представлення 31 жовтня 2013 року у стінах Львівської обласної ради та за участі віце-прем'єр міністра України Олександра Вілкула невідомі львівські журналісти кричали "Ганьба" та "Сала на нари".

Також варто нагадати, що заяву про звільнення має прийняти Президент України Віктор Янукович і лише тоді вирішити, звільняти чи не звільняти громадянина Сало з такої високої обласної посади.

Тим більше, що Олег Сало вже попросив інсайдерським джерелам вважати свою заяву на звільнення недійсною, оскільки вона була написана під загрозою розправи.

Слідом такої наруги над його душою та тілом можна вважати ось такі тіпальні рухи від невідомого львівського громадянина, що є виразником його бурхливої радості після підняття заяви Олега Сала у повітря.

Ще нагадаємо, що це вже другий випадок у славній історії Львівської ОДА, коли її очільник під тиском обставин (криваві події 9 травня 2011 року на Пагорбі Слави у Львові), свободівськими проповідями Ірини Фаріон та вимагальницьким вокалом Ірини Сех писав заяву про відставку.

І це також був представник міліції на посаді голови ЛОДА – Михайло Михайлович Цимбалюк. Тільки якщо, Сало є генерал-майором міліції, то Цимбалюк є генерал-лейтенантом міліції.

Варто зазначити, що Цимбалюк написав заяву про звільнення під тиском обставин та рук 10 травня 2011 року, а остаточно був звільнений з займаної посади аж 2 листопада 2011 року.

Невідомо, чи Віктор Януковича також буде вагатись півроку над звільненням Олега Сала за таких революційних умов у країні.

Бо, як вже відомо з досвіду Михайла Цимбалюка, така заява не завжди є моментальним свідчення звільнення, а лише симптомом майбутнього позитивного рішення для громади Львова та області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.