Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Степан Кубів

П'ятниця, 24 січня 2014, 17:54

Суд заарештував майно Кубіва

Степан Кубів

Печерський районний суд Києва наклав арешт на майно чотирьох народних депутатів від опозиції, в тому числі Степана Кубіва, нібито за заявою президії профспілок про відшкодування збитку.

Комендант Будинку профспілок Степан Кубів вважає рішення суду незаконним.  

"Без жодного повідомлення, без присутності у суді, передають неповний до того ж пакет документів літаком у Львів. Знаю, що рішення було прийняте на підставі заяви про відшкодування збитків, завданих Будинку профспілок на суму близько 8 мільйонів гривень. Такі ж суми про стягнення отримали й інші коменданти. Вся будівля із майном не коштує стільки, скільки планують стягнути!", - повідомив він у соціальних мережах. 

Кубів зазначив, що все, що було зіпсовано з якоїсь причини в Будинку профспілок, буде відшкодовано до останньої копійки.

"Станом на 31 грудня була проведена повна інвентаризація майна і складений відповідний акт, в тому числі і те, що ми мали відшкодувати. На сьогодні ми проплатили більше мільйона гривень Будинку профспілок, з них 200 тисяч - відшкодування. У нас також немає заборгованості по комунальних послугах", - заявляє Кубів.  

Цей безперечно незаконний елемент залякування на нас не діє! Всім цим суддям буде дана відповідна оцінка, вони будуть відповідати перед законом. Але зараз захист особистого майна - це дрібниця, у порівнянні з тим, що діється в країні.

Арешт майна депутатів він вважає елементом залякування.

Нагадаємо, наприкінці грудня нардеп Кубів звернувся з проханням продовжити оренду Будинку профспілок для Євромайдану.

Раніше Кубів уклав договір про оренду Будинку профспілок з 2 по 25 грудня 2013 року.

Згідно декларації про доходи за 2012 рік, Степан Кубів є власником чотирьох земельних ділянок розмірами 2100, 4953, 594 і 174 кв.м, садового будинку, площею 84 кв.м, гаражу (70 кв.м), іншого майна (75 і 65 кв.м), автомобіля Тойота Корола 2006 року випуску. На рахунках в банку у Степана Кубіва зберігалось на той час понад 5 млн. 173 тис. грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.