Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

s1.tchkcdn.com

Четвер, 31 травня 2012, 10:12

Операційний штаб та 4 камери стежитимуть за львівською фан-зоною

3-4 червня у львівській фан-зоні до Євро-2012 встановлять 4 камери спостереження. А також у Львові створено міський операційний штаб, який забезпечуватиме роботу фан-зони та безпеку на ній. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

В операційному штабі працюватиме близько 10 осіб: правоохоронці, волонтери, працівник, який займатиметься комунальними питаннями. «Ми беремо в оренду рації та радіостанції: одну для волонтерів, одну для керівництва», - зазначив директор Департаменту «Євро-2012» Олег Засадний.

Загалом у Львівській фан-зоні працюватиме 120 правоохоронців.

Камери спостереження будуть встановлені у місцях входу в фан-зону, у зоні перегляду, зоні відпочинку, місцях харчування. Кожного дня за 1-1,5 години до почату роботи фан-зони будуть здійснюватися обшук території зі службовими собаками.

«Відпрацьовано попередній графік роботи представників Державної служби охорони, яка забезпечуватиме охорону фан-зони. Ми врахували можливі ризики, коли фан-зона буде заповнена, тут працюватиме 100-120 осіб. Також будуть залучені працівники міліції, які охоронятимуть порядок за межами периметру фан-зони», - начальник управління міжвідомчої координації департаменту «Євро-2012» Львівської міської ради Віктор Горобцов.

Нагадаємо, на території фан-зони діятимуть три головних та три евакуаційних виходи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.