Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

євромайдан у києві

news.bigmir.net

Субота, 25 січня 2014, 20:12

Янукович погодився на пропозицію щодо амністії євромайданівців

євромайдан у києві

Президент України Віктор Янукович погодився на пропозицію опозиціонерів щодо прийняття закону, який амністує учасників Євромайдан протягом усього періоду політичної кризи.

Про це після переговорів між владою та опозицією щодо ситуації в країні повідомив перший заступник глави Адміністрації президента Андрій Портнов.

За словами Портнова, влада вважає, що "можна було б піти і підтримати фракціями більшості це рішення за умови повного звільнення всіх захоплених приміщень в усіх куточках нашої країни, у тому числі на Майдані Незалежності".

Крім цього, Янукович запропонував Генпрокурору вийти з пропозицією до судових органів про зміну затриманим мітингарям запобіжного заходу, який не пов'язані з попереднім ув'язненням, повідомив Портнов.

Водночас для цього лідери опозиції мають негайно забезпечити повний відхід людей з вулиці Грушевського і припинення будь-яких протиправних дій, повідомив Портнов.

Нагадаємо, сьогодні відбувся черговий етап переговорів між представниками влади (президент Янукович, міністр юстиції Лукаш, глава адміністрації президента Клюєв та його заступник Портнов) та опозиції (лідери опозиційних партій Кличко, Яценюк та Тягнибок) щодо ситуації в країні. Лукаш повідомила, що Янукович запропонував Яценюку посаду прем'єр-міністра, Кличку - віце-прем'єр-міністра. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.